Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ (22 ΑΠΡΙΛΗ 2010)



  ΑΓΡΙΝΙΟ  21 / 04 / 2010


Ζούμε καθημερινά την κατεδάφιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων με το πρόσχημα των μεταρρυθμίσεων και την μεθοδευμένη επιστροφή των εργαζομένων σε μεσαιωνικού τύπου συνθήκες εργασίας,
          Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Η οικονομική κρίση κορυφώθηκε και έγινε ανεξέλεγκτη στην 5ετή διακυβέρνηση της Ν.Δ. με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές σήψης, σπατάλης και διαφθοράς που εφήρμοσε και έφερε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, εκτινάζοντας σε δυσθεώρητα ύψη το δημόσιο χρέος.
          Η Κυβέρνηση υποκύπτοντας στις απαιτήσεις των αγορών και στα κελεύσματα των πιο αντιδραστικών κύκλων των Βρυξελλών, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων
          Μετά από έξι μήνες από την εκλογή της εγκατέλειψε άτακτα όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και εξαγγελίες και φορτώνει τα βάρη της κρίσης που δημιούργησαν άλλοι, στις πλάτες των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων.
          Με τους έχοντες και κατέχοντες να παραμένουν στο απυρόβλητο και να προκαλούν το λαό προτρέποντας την Κυβέρνηση όχι μόνο να εφαρμόσει αλλά και να επεκτείνει την πολιτική της για πιο σκληρά μέτρα.
          Καλούμε όλα τα Σωματεία που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να αποκρούσουμε όλα τα σκληρά μέτρα που θίγουν τους εργαζόμενους.



 Συμπαρατασσόμαστε με την ΑΔΕΔΥ για τα γενικότερα θέματα και διεκδικήσεις

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ



        Συμμετέχουμε  στην 24ωρη  Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 22 Απρίλη



           -Ο-                                                                          -Ο-
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ                             ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΤΣΙΑΝΤΑΣ


ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ