Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Δήλωση Ανδρέα Παπαμιμίκου μετά την ανακοίνωση του 81% του συγκεντρωτικού αποτελέσματος απο τη ΝΔ


Σήμερα, είναι μια καινούργια μέρα για την ΟΝΝΕΔ, μια καινούργια μέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Οι νέοι και οι νέες, που συμμετείχαν στις ανοιχτές εκλογές έστειλαν το μήνυμα ότι θέλουν μια ζωντανή και μαχητική ΟΝΝΕΔ. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον καθένα ξεχωριστά. Έδωσαν το μήνυμα ότι οι νέοι επιστρέφουν στην πολιτική και η πολιτική στους νέους.

Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου, ως ο πρώτος εκλεγμένος με ανοιχτές διαδικασίες πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και του χρέους μου απέναντι στην παράταξη μου, την ιστορία της, στον Πρόεδρό μας, Αντώνη Σαμαρά και σε κάθε Οννεδίτισσα και Οννεδίτη που συμμετείχε σήμερα στις εκλογές, ανεξάρτητα από την επιλογή του. Η αλλαγή γέννησε ελπίδα. Δεν θα διαψεύσω την ελπίδα κανενός. Όλο αυτό το διάστημα έδωσα έναν τίμιο και ξεκάθαρο πολιτικό αγώνα. Οι οννεδίτες και οι οννεδίττισσες πήραν τη δύναμη στα χέρια τους και αποφάσισαν για μια Νέα ΟΝΝΕΔ, με περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη διαφάνεια, μεγαλύτερη συμμετοχικότητα. Γυρνάμε την πλάτη στο χθες, σε όσους ήθελαν την ΟΝΝΕΔ εγκλωβισμένη σε κλειστά γραφεία. Σήμερα, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για μια Νέα ΟΝΝΕΔ, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς παράγοντες, χωρίς κληρονομιές από συστήματα του παρελθόντος. Τώρα, είναι η ώρα της αλλαγής.
Η Νέα ΟΝΝΕΔ δεν είναι σύνθημα, δεν είναι κονκάρδα, δεν είναι ταμπέλα. Η νέα ΟΝΝΕΔ είναι ανοιχτή σε όλους. Από σήμερα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για μια ΟΝΝΕΔ στην πρωτοπορία, για τα ζητήματα των νέων και για τις μεγάλες νίκες, της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της ΟΝΝΕΔ, της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας του Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν, και τον Βασίλη Αξιώτη και τον Κώστα Ιωάννου, που αποσύρθηκαν, και τον Κώστα Χατζή με τον οποίο δώσαμε την τελική μάχη. Η επόμενη μέρα δεν έχει νικητές και ηττημένους. Φοράμε όλοι την ίδια φανέλα, τη φανέλα της ενωμένης ΟΝΝΕΔ. Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του Προέδρου μας, του Αντώνη Σαμαρά, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στην Ελλάδα. Προτεραιότητες μας από σήμερα κιόλας είναι η ενότητα και η οργανωτική και πολιτική μας ανασύνταξη. Από αύριο είμαστε όλοι μαζί για την επόμενη μεγάλη μάχη για ακόμη μία νίκη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ