Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ"



Έντονη και κάθετη είναι η αντίδραση του Βουλευτή Αιτ/νίας Δ.Σταμάτη στο πιθανό ενδεχόμενο συνένωσης του Δήμου Παραβόλας και Θεστιέων με άλους δήμους  εκτός του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου τονίζοντας με έμφαση είπε ότι: «Ο νέος διευρυμένος Δήμος Αγρινίου πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στη λίμνη Τριχωνίδα…».
Σε δήλωσή του απόψε το βράδυ στο NewsPressAgrinio ο βουλευτής και πρώην Νομάρχης Αιτωλ/νίας για 8 χρόνια, μας είπε ότι «η Ν.Δ. και ο ίδιος προσωπικά δεν θα παρακολουθήσουν τις προσωπικές αλλά αδιέξοδες φιλοδοξίες κάποιων τοπικών παραγόντων σε βάρος της περιοχής της Τριχωνίδας»


Σχεδόν ταυτόσημη είναι και απόφαση που έλαβε απόψε σε συνεδρίαση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτ/νίας,ενόψει και της διαβούλευσης της ΤΕΔΚ που θα γίνει την Πέμπτη στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα το ΤΕΕ πήρε απόφαση για δημιουργία 6 δήμων στην Αιτ/νία(έναν δηλ. σε κάθε Επαρχία) και δεύτερο δήμο στην Τριχωνίδα,χωρίς όμως να περιλαμβάνεται σε αυτόν οι Δήμοι Θεστιέων και Παραβόλας,αλλά να συνενωθούν με το Αγρίνιο.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες και το Επιμελητήριο Αιτ/νίας στην σημερινη του συνεδρίαση αποφάσισε Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου... μέχρι Στράτο και Παραβόλα.

Συνεπώς όσο ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Αιτωλ/νίας  κ. Κοιμήσης συνεχίζει την  παρελκυστική του τακτική για τον αποκλεισμό του Αγρινίου απο την Τριχωνίδα, εκμεταλλευόμενος και την αδράνεια της δημοτικής αρχής Αγρινίου θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή όλων των Τριχώνιων. Ταυτόχρονα ο σύγχρονος "Δαρβίνος" που πασχίζει να γαντζωθεί στη καρέκλα του Καλλικράτη και ενθαρρύνει τη διάσπαση αυτή σύντομα θα αποκαλυφτεί ότι είναι «γυμνός»
  
 


ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ