Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΕΞΙ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ





Η πρόθεση του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση είναι το συντομότερο δυνατό να προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου το νομοσχέδιο που θα αφορά στη νέα διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας να γίνει νόμος του κράτους. 

Εν τω μεταξύ πολλά ερωτηματικά γεννά η συνάντηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα με κύριο πρωταγωνιστή τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση και βουλευτές που ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται στην Αιτ/νία.
Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν εκτενώς αυτοδιοικητικά θέματα που αφορούν το νομό και δεν έλειψαν οι διαφορετικές απόψεις για τον αριθμό και τα όρια των νέων δήμων!! Το Υπουργείο Εσωτερικών προτάσσει όπως μετέδωσε και η τηλεόραση του "ΑΧΕΛΩΟΥ" την δημιουργία 6 δήμων σε αυτή την φάση,ενώ ούτε αποδέχεται αλλά και ούτε απορρίπτει προτάσεις- πιέσεις βουλευτών για δημιουργία δύο ακόμη δήμων σε Ναυπακτία και Ξηρόμερο…
Οι βουλευτές θα συναντηθούν και αύριο με τον Υπουργό δίνοντας περισσότερη βαρύτητα…στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι…στα όρια,ίσως , των νέων δήμων….

Σχόλιο newspressagrinio : Άντε και καλά μαγειρέματα ...


ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ