Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Θ. Μωραΐτη


Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου με ομόφωνη απόφασή του, ύστερα από εισήγηση του δημάρχου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνου Μωραΐτη, το μεσημέρι της Πέμπτης 29/4.

Κατά της διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πληροφορούμενος το συμβάν ενημέρωσε το σώμα, για την επίθεση στο γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και απ’ όλες τις πτέρυγες καταδικάστηκε η επίθεση.
Σε δήλωσή του ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε: «Εκ μέρους των μελών του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου καταδικάζω την άνανδρη επίθεση στο γραφείο του Θάνου Μωραΐτη και εκφράζω την συμπαράσταση όλων μας στον τραυματία συνεργάτη του Υφυπουργού.
Ο τρόπος εκδήλωσης της επίθεσης είναι άνανδρος και καταδικαστέος. Η βία δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως δεν αποτελεί πολιτική έκφραση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ