Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Εμείς θέλουμε Εφετείο στην Αιτωλοακαρνανία.


 Η αδιέξοδη κόντρα καλά κρατεί !
Από το : http://thermo-greece.blogspot.com/ 


Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν οι Αγρινιώτες και οι Μεσολογγίτες και εδώ και χρόνια έχουν ξεκινήσει μια κόντρα για το που θα γίνει το εφετείο.

Και επιτέλους το Υπουργείο πήρε την απόφαση για ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο και πάμε πάλι κόντρα από την αρχή. "Άλλος για ΣΤΕ τράβηξε και άλλος για Υπουργό".
 
 
Κύριοι που ασχολείστε με το συγκεκριμένο θέμα ο κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας αντιμετωπίζει μεγαλύτερα προβλήματα απο αυτά που θέλετε να προβάλετε...ΑΝΕΡΓΙΑ - ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (λόγω του χειρότερου οδικού δικτύου της Ελλάδος) - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ (και όχι π.χ. ακόμα και αποκλεισμός ως προορισμού στο πρόγραμμα εκδρομών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας) - ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΧΕΛΩΟΥ και πολλά άλλα που τα γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά.
Εμείς εδώ στην περιοχή Θέρμου θεωρώ ότι θα συμφωνήσουμε με την ίδρυση του Εφετείου στο Αγρίνιο και δεν το λέμε αυτό γιατί έχουμε κάτι με το Μεσολλόγγι αλλά γιατί θεωρούμε το Αγρίνιο κεντρικό κόμβο για την Αιτωλοακαρνανία, δηλαδή στην ουσία ποιό προσβάσιμο μέρος σε όλους τους κατοίκους του Νομού.
Ας αποφασίζουμε λοιπόν για το συμφέρον των κατοίκων του Νομού και όχι για το συμφέρον του κάθε Δήμου που θέλει να αποκομίσει κάποια "πράγματα"  από τους πολίτες του...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ