Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Έρχονται μέτρα: Σοκ και δέοςΤα σκληρότερα μέτρα με τις σοβαρότερες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, εν είδει διαρροών και ρεπορτάζ είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Σε γενικές γραμμές τα μέτρα που προτείνονται από την τρόικα συνοψίζονται στα εξής :
  1. Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα
  2. Κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα
  3. Ενσωμάτωση του 13ου και 14ου μισθού, στο μισθό στον ιδιωτικό τομέα
  4. Αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ
  5. Αύξηση ειδικών φόρων κατανάλωσης
  6. Αύξηση του ορίου των απολύσεων.
Το ερώτημα που τίθεται είναι πλέον ποιος θα τα εισηγηθεί, πότε και αν θα έχουν την αναγκαία Κοινοβουλευτική και κυρίως κοινωνική στήριξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ