Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αμφίσημη δήλωση Πεταλωτή


Φωτιές έχει ανάψει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών ότι ''Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς και για τίποτα'', αναφερόμενος στα επώδυνα μέτρα που καλείται να λάβει η Ελλάδα από την τρόικα και απαντώντας σε ερώτηση για τη διάρξεια της ισχύος των νέων μέτρων.
''Στη δημοκρατία όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα'' σχολίαζαν άσπονδοι φίλοι του, οι οποίοι δεν έκρυβαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις, αφού όπως τόνιζαν, όταν διαπραγματεύεσαι δεν αποκαλύπτεις τη στρατηγική σου, πολύ δε περισσότερο δε δημιουργείς κλίμα ηττοπάθειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ