Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο.Λ.Μ.Ε.: "ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 31/5 ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" (Κηφισίας και Κατεχάκη)


Καταγγέλλουμε το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, και όσους άμεσα ή έμμεσα το στηρίζουν, για μια ακόμη άθλια επιχείρηση διεθνούς δολοφονικής πειρατείας ενάντια σε πολίτες από τουλάχιστον 50 χώρες, που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην πολιορκημένη Γάζα, με τα σκάφη του «Στόλου της Ελευθερίας».

Η πράξη αυτή αποκαλύπτει στη διεθνή κοινή γνώμη ένα κράτος ωμής βίας και παρανομίας, που ποδοπατεί επανειλημμένα και ασύστολα κάθε έννοια ανθρώπινων δικαιωμάτων και διεθνούς δικαίου.
Είναι καθήκον της διεθνούς κοινότητας, 65 χρόνια μετά τη λήξη του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, να συνειδητοποιήσει επιτέλους πού οδηγεί και τι κινδύνους συνεπάγεται αυτή η πρωτοφανής και απαράδεκτη, από κάθε άποψη, πρακτική, να την καταδικάσει απερίφραστα, και να λάβει επιτέλους, όλα τα απαιτούμενα μέτρα για μια ειρηνική και βιώσιμη λύση στην περιοχή.

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να καταδικάσει αυτή τη συμπεριφορά και να ενεργήσει για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται σήμερα, 31-5, στις 7 μ.μ. έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.

- ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ