Σάββατο 22 Μαΐου 2010

8.155 μαθητές θα εισαχθούν στις σχολές του ΟΑΕΔ


Συνολικά 8.155 μαθητές και μαθήτριες θα εισαχθούν κατά το σχολικό έτος 2010 - 2011 στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ. Οσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποια από τις 32 ειδικότητες που θα διδαχθούν, θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στις γραμματείες των επαγγελματικών σχολών από τις 21 Ιουνίου. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μαθητές που διαθέτουν τουλάχιστον ενδεικτικό Α τάξης επαγγελματικού λυκείου ή γενικού λυκείου και έχουν γεννηθεί από το 1987 έως και το 1994.
Αιτήσεις μέχρι 31 Αυγούστου
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31 Αυγούστου. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία δε θα έχουν καλυφθεί οι θέσεις, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μπορεί να παραταθεί μέχρι την κάλυψή τους. Η επιλογή των μαθητών γίνεται με το βαθμό του τίτλου σπουδών καθώς και με κοινωνικά κριτήρια. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις επαγγελματικές σχολές του οργανισμού καθώς και από την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.oaed.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ