Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Νίκος Καραπάνος: «Δηλώνω παρών»...


Σε συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καραπάνος στο ραδιοφωνικό σταθμό Δυτικά στα FM 96.1, σε πολιτικό επίπεδο,αναφέρθηκε στην υπάρχουσα εσωκομματική κατάσταση της ΝΔ λέγοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς φροντίζει, ορθώς, να απομακρυνθούν άμεσσα πρόσωπα που βλάπτουν την παράταξη της ΝΔ και είπε  ότι μετά το συνέδριο, τον Ιούνιο, θα υπάρξουν στο κόμμα θετικές εξελίξεις.
 Υποστήριξε,  ότι οι νέοι άνθρωποι περιμένουν πλέον κάτι νέο και καινοτόμο, κάτι υγιές που θα επιφέρει και πάλι την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα. «Το πολιτικο σύστημα σήμερα, είπε,  δοκιμάζεται σκληρά, για αυτό και η τελευταία μέτρηση δείχνει ότι το 72 % των ερωτηθέντων είναι με κανέναν.Είμαστε εν αναμονή εξελίξεων.
 Όσον αφορά τον Καλλικράτη, αναμένουμε αύριο την ψήφισή του, χωρίς να αναμένεται ότι θα υπάρξει καμία ιδιαίτερη αλλαγή. Φάνηκε, τελικά, ότι την επαρχία μεσολογγίου την εγκατάλειψαν τελείως, δεν την στηριξε κανείς, ούτε οι πέντε  κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού..
Η δημοτική αρχή, δε, που ανήκει και πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ (τη σημερινή κυβέρνηση), έπρεπε να κινηθεί πολύ πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου και όχι μόλις δέκα μέρες πριν να κλείσει τους δρόμους κατόπιν εορτής. ΑΡΓΗΣΕ... .
 Εάν, δε, το έκανε και κινήθηκε και ζήτησε τη βοήθεια των κυβερνητικών βουλευτών παραγόντων και δεν εισακούστηκε ,οφείλει να δώσει όνομα κι επίθετο στην τοπική κοινωνία μας.
Η Ελλάδα ζητά να δει ανθρώπους νέους, επιστήμονες,  με διάθεση και θέληση που να μπορούν να πάρουν τη σκυτάλη και με πρωτοβουλίες και σωστές κινήσεις να οδηγήσουν τη χώρα μπροστά. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αξιόλογοι που  είναι «κουμπωμένοι», απλά περιμένουν όλοι την κατάλληλη στιγμή. Ιδιαίτερα,  στις Δημοτικές εκλογές δεν θα πρέπει να υπάρχει χρώμα. Θα πρέπει να υπάρχει εκλογή με αντικειμενικά και όχι με πολιτικά κριτήρια.
  «Δηλώνω παρών σε ό,τι χρειάζεται ο τόπος καθώς άνθρωποι γύρω μου με προτρέπουν να προχωρήσω και να διεκδικήσω το καλό του τόπου .Εάν η κοινωνία το απαιτεί είμαι εδώ να στηρίξω τον τόπο που μεγάλωσα. Δεν με ενδιαφέρει το «επάγγελμα»  πολιτικός αλλά ως τεχνοκράτης και άνθρωπος  με ενδιαφέρει μόνο το καλό της Αιτωλοακαρνανίας, Προτείνω, δε, για την ανάδειξη των υποψηφίων να αφήσουμε τον λαό να αποφασίσει στήνοντας κάλπες με τους ενδιαφερόμενους, εφόσον προηγουμένως ο καθένας καταθέσει το όραμά του για τον νέο Δήμο. Το αποτέλεσμα θα δεσμεύει τους υπολοίπους να είναι αρωγοί δίπλα του και όλοι ενωμένοι να προχωρήσουν μπροστά.
 Είμαι παρών να καταθέσω τις απόψεις μου μέσα και έξω από πολιτικά χρώματα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ