Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η Οικονομία της Δυτικής Ελλάδας και η αντιμετώπιση της κρίσης


Η DATARC διοργανώνει την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 18:30 στην αίθουσα «Αίγλη» στη Veso Mare στη Πάτρα ημερίδα με θέμα:
«Η Οικονομία της Δυτικής Ελλάδας και η αντιμετώπιση της κρίσης»

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και η παρουσίαση των εναλλακτικών προοπτικών που υπάρχουν σε οικονομικό, επιχειρηματικό και εργασιακό επίπεδο.
Σήμερα που όλοι – και ειδικά οι επιχειρηματίες της περιφέρειας - σκέφτονται πως θα αντιμετωπίσουν πολύ κρίσιμα προβλήματα που έχουν τεθεί από τις εξελίξεις στην οικονομία, θα ήταν πολύ θετικό να επιχειρηθούν απαντήσεις τόσο από ακαδημαϊκούς όσο και από επιχειρηματίες με στόχο τον θετικό προσανατολισμό, σε μια περίοδο που φωτίζονται μόνο τα αρνητικά στοιχεία.
Διακεκριμένοι επιχειρηματίες της Δυτικής Ελλάδας θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από την επιρροή των πρόσφατων οικονομικών εξελίξεων στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους προβληματισμούς που εγείρονται μέσα στο περιβάλλον των νέων δεδομένων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης (Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ – EMAC).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ