Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που πλέον θα ονομάζεται Πολιτική Επιτροπή. Στη διαδικασία συμμετείχαν τα περίπου 4.300 μέλη του 8ου Συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν χθες. Με την ψηφοφορία των συνέδρων εκλέχτηκαν 200 μέλη, ενώ συμμετέχουν εξ οφίτσιο οι βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες. Συνολικά το κομματικό όργανο θα αριθμεί περί τα 450 άτομα, εκατό λιγότερα από την απερχόμενη.
Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, υπάρχει και εκπροσώπηση από την Αιτωλοακαρνανία (πρώτος ο Θύμιος Δρόσος απο την περιφέρεια), καθώς επίσης και η πολιτευτής Έλενα Κουτρουλού-Μάτζιου εκπαιδευτικός  που εκλέχτηκε σ’ αυτήν στις πρώτες σειρές των γυναικών της περιφέρειας.
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αποτελεί και ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπάκτου Άγγελος Σταυρόπουλος ως ένας εκ των 17 εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ.
Δείτε τα αποτελέσματα, ποιοι εκλέγονται πο το νομό Αιτωλ/νίας εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ