Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Οι «γάτοι» κλείδωσαν τα χρίσματα στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας !


Η προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο ήταν όντως Μαραθώνια, όπως την περιγράφει φιλικό blog του Αγρινίου, όπου συγκεκριμένα λέει: «σε γενικές γραμμές η συνεδρίαση ήταν μεστή και σε χαμηλούς τόνους» αφού ήταν έτσι για ποιο λόγω διήρκησε πολλές ώρες;  Μήπως από τον μεγάλο όγκο δουλειάς; Ή από το σοκ των ψηφοφοριών;

Είναι γνωστό σε όλους ότι η συνεδρίαση άρχισε στις 8 το απόγευμα και τελείωσε μετά τις 2 τα μεσάνυχτα. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις υποψηφιότητες που διεκδικούν το χρίσμα από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ για τους Δήμους του νομού και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη στη συνεδρίαση, άλλωστε δεν ήμασταν εκεί...Άλλοι είναι οι γάτοι, που τα μαθαίνουν όλα! Θα αρκεστούμε μόνο στις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουμε, αλλά και στο ότι στο τέλος της, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, έγινε γατόγαμος, ιδιαίτερα για το μήνυμα που εκπέμπουν τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών που ακολούθησαν!
Για να δούμε τα πράγματα πως έχουν για να ενημερωθεί κάθε αναγνώστης του δικού μας blog που δεν ανεβαίνουν στα κεραμίδια για να κρυφακούνε πως έχει η ιστορία της χθεσινοβραδινής συνεδρίας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας.

Πρώτον. Για το Δήμο Αγρινίου δεν είχε ρωτηθεί η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου, όπως έγινε με το Μεσολόγγι (ομόφωνα Βερελή), γιατί; Τους θέλουν μόνο για αφισοκολλητές ή το αποτέλεσμα της οργάνωσης θα ήταν ανατρεπτικό;
Δεύτερο. Η ψηφοφορία μεταξύ Μοσχολιού και Β. Αντωνόπουλου ήρθε 6 – 4. Δηλαδή ένας σύντροφος αν ψήφιζε Β. Αντωνόπουλο ακόμα το αποτέλεσμα θα ήταν ισόπαλο με ό,τι αυτό σημαίνει για την  περεταίρω στάση των οργάνων.
Για την περιφέρεια που μας κοπανάνε εδώ και δυο μέρες τα διάφορα τοπικά και κεντρικά παπαγαλάκια για την καθολική αποδοχή του νυν Νομάρχη μας, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όμως λέει άλλα πράγματα, δείτε: Ε. Σώκος 7 ψήφοι Δ. Κατσικόπουλος 3 ψήφοι! 

Ο δικός μας πείρε τρεις ψήφους από το αντίστοιχο όργανο της Αχαΐας;

Πώς είναι σύντροφοι καθολική η αποδοχή του αφού ούτε ο γραμματέας της Ν. οργάνωσης δεν τον ψήφισε! 
Σε αυτή τη «Μαραθώνια!» συνεδρίαση της Ν.Ε., τα μέλη της δεν ασχολήθηκαν καθόλου σε αυτή τη φάση με μια πιθανή δεύτερη  υποψηφιότητα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο, όπως αυτή του Δημάρχου Θεστιέων (που είναι σίγουρη η κάθοδός του) ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Ίσως να θεωρούν ότι μετά τα χρίσματα όλα τελειώσανε! Μετά θα αρχίσει ο «γατόγαμος» ρε μαυρόγατοι……… Το μαρτύριο για την κυβερνητική παράταξη ήδη ξεκίνησε, συνεπικουρούμενου και των μέτρων για το Ασφαλιστικο-Εργασιακό, αλλά και των θεατρινισμών του «Λοβέρδου έχεις ταλέντο» αλλά και της κρίσιμης ψηφοφορίας την Τετάρτη στη Βουλή...

Για τους αντιπεριφερειάρχες τώρα για τη Δυτική Ελλάδα ουδείς λόγος για να μην τα χαλάσουν φαίνεται με όλους τους ενδιαφερόμενους και ίσως κόβανε και τον Σπύρο που δεν τον θέλει ο Σώκος (μάθαμε ότι έγινε ένας πρώτος καβγάς στο σιντριβάνι πριν λίγες μέρες).
Αν και δεν ήμασταν μέσα στη συνεδρίαση, αλλά ούτε και στα κεραμίδια για να βλέπουμε τις δύσκολες ώρες που πέρναγαν οι υποστηρικτές των δύο - ποτέ όμως δεν θέλουμε μα είμαστε στη θέση τους: «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των... άλλων φίλων»....

Για τους άλλους δήμους η πρόταση σε συνδυασμό με τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που θα παρουσιαστούν στο μέλλον, είναι: Για τη Ναύπακτο Λουκόπουλος ή Νταουσάνης, με τον δεύτερο, να είναι επικρατέστερος, αν και κάποιοι «σύντροφοι» τον θέλουν πολιτικά ανενεργό και τον θεωρούν «παρελθόν», Αμφιλοχία Κοιμήσης, Βόνιτσα ο Τάνταρος θέλει οι ενστάσεις κατά του Αποστολάκη θα καθορίσουν την τελική επιλογή.
Για τον Αστακό πρότειναν το δήμαρχο της πόλης (Στάικο) αλλά θα κάνουν στραβοτιμονιά στην Αθήνα για Λύτρα, όπως μαθαίνουμε η Ιπποκράτους αυτόν θα επιλέξει τελικά. 

Μεσολόγγι γίνεται ισχυρό το ενδεχόμενο της στήριξης από το ΠΑΣΟΚ, της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Γιάννη Αναγνωστόπουλου, μιας και δεν έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, για αποκλεισμό του δημάρχου Μεσολογγίου από τη κομματική διαδικασία, αλλά αντίθετα υπήρξαν θετικές γνώμες για τα πεπραγμένα του δημάρχου Μεσολογγίου τόσο από τα μέλη της νομαρχιακής όσο και της περιφερειακής, καθώς και από τους συμμετέχοντες στη χθεσινή σύσκεψη στην Ιπποκράτους.
Υπάρχει ακόμη και η εκδοχή μιας «σεμνής και ταπεινής» υποψηφιότητας στο ΠΑΣΟΚ που προωθούν κάποιοι για το Μεσολόγγι ως μεταβατική υποψηφιότητα αφού ποντάρουν στο καλό παιδί που ελέγχεται.
Θέρμο και για τους δύο υποψήφιους είπαν καλά λόγια (ωραία πολιτική πρόταση) χωρίς και εδώ να ζητηθεί η γνώμη της Δ.Ο. Θέρμου. Βλέπουμε Θόδωρο αλλά για νέα εκλογή του δύσκολα τη βλέπουμε…

Όχι ότι και στην πλευρά της ΝουΔούλας είναι καλλίτερα τα πράγματα.
Να εύχονται να δεχθεί ο Σταμάτης να κατέβει για δήμαρχος (του γίνεται μεγάλη πίεση). Αλλιώς θα γίνει αυτό που μου είπε έμπειρος και έγκριτος δημοσιογράφος (τοπικός αλλά με γατίσιο βλέμμα), ότι δηλαδή «τον υποψήφιο της κεντροδεξιάς θα τον χρίσει αυτός που θα πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ δια μέσου Καπέρδα» ! 
Η αριστερά παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν τα...άβατα. Μία από τα ίδια;
Με κάθε επιφύλαξη για τα διαλαμβανόμενα εντός των γραφείων της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο αφού δεν υπήρχε χώρος στα κεραμίδια για να αφουγκραστούμε και εμείς, τον είχαν καταλάβει οι «γάτοι- φευγάτοι» με το αζημίωτο βέβαια αυτό το «σάλτο μορτάλε».

Μέχρι στιγμής «μυριζόμαστε» πέντε (5) ψηφοδέλτια μόνο στο Αγρίνιο.
Και βλέπουμε…..

 «Γάτος Βαρ-βάτος»   


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ