Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Θα μείνουμε χωρίς ΕΚΑΒ στο Αγρίνιο ;


 «Στο δημόσιο αγαθό της Υγείας δεν χωρούν εκπτώσεις»
Στις πρόσφατες κινητοποιήσεις, των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου εκτός του κεντρικού συνθήματος για το εργασιακό ακούστηκε και το έλλειμμα που υπάρχει, όσον αφορά τη συντήρηση των οχημάτων του ΕΚΑΒ ακόμα και για τις μεγάλες οφειλές σε ιδιώτες στα καύσιμα, χωρίς να δώσουν οι περισσότεροι και την ανάλογη σημασία του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου το ανέφερε αρκετές φορές αυτό το πρόβλημα. Από το περιβάλλον των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ μάθαμε τις προάλλες ότι "όντος το νοσοκομείο οφείλει αρκετά ποσά σε ιδιώτες για καύσιμα και επισκευές. Χαρακτηριστικά μας είπαν ότι δυο φορές το χρόνο έπαιρναν χρήματα αλλά τώρα ξεπεράστηκε και αυτό το όριο! Με τον κίνδυνο αν συνεχιστεί αυτή η οικονομική στενότητα θα σταματήσουν να επισκευάζουν τα οχήματα του ΕΚΑΒ Αγρινίου"…

Αυτό που μας εξέπληξε είναι το γεγονός τα οχήματα του ΕΚΑΒ της Πάτρας έρχονται στο Αγρίνιο σε συγκεκριμένο συνεργείο για επισκευές γιατί οι Πατρινοί επισκευαστές και ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος σταμάτησαν να πιστώνουν το δημόσιο φορέα Υγείας γιατί τους χρωστάει τεράστια ποσά!

Αν πάρουμε υπόψη και το «μπάχαλο» που επικρατεί με την έλλειψη ιατρικού υλικού και την μη πληρωμή των υπεροριών των γιατρών κ.λ.π. οδηγούμαστε σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.
 Η νέα διοίκηση υπό τον κ. Μπίνα τι λέει για όλα αυτά; Πότε θα είναι σε θέσει να ενημέρωση την τοπική κοινωνία για την αλλαγή αυτής της αρνητικής εικόνας και των πλημμελών υπηρεσιών λόγω της έλλειψης των ιατρικών και άλλων μέσων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού (επιστημονικού και βοηθητικού) για την αλλαγή πορείας του νοσηλευτικού ιδρύματος του μεγαλύτερου νομού και ενός Δήμου των 100.000 κατοίκων;  


Μάθαμε ότι έγινε (πρόσφατα) συνάντηση του γραμματέα του ΕΚΑΒ του υπουργείου Υγείας και του κυρίου Μπίνα στο Αγρίνιο για τα προβλήματα αυτά χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάποια θετική εξέλιξη.

Υπάρχει κύριοι της νέας διοίκησης οικονομικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο Αγρινίου ναι ή όχι;

 Για το πότε θα παραδοθεί το νέο Νοσοκομείο και με τι πλαίσιο θα λειτουργεί θα επανέρθουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ