Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Έως τις 29 Ιουλίου δόθηκε παράταση για την απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων


750.000 οι Δημόσιοι Υπάλληλοι

Αφού ακούστηκαν διάφορα, ειπώθηκαν και τα χείριστα από ορισμένους, οι οποίοι τόνιζαν ότι είναι πάνω από 1.000.000 οι δημόσιοι υπάλληλοι, τελικά ο αριθμός τους, βάσει και των στοιχείων της απογραφής, έως αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, είναι ο ίδιος με τον αριθμό που προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τα οποία ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων το πρώτο τρίμηνο του 2009 ήταν 741.148 άτομα. Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, όπως παρατίθενται από τη ΓΓΠΣ.

Οι 430.000 ανήκουν στα Υπουργεία, οι 90.000 στους ΟΤΑ, 170.000 στο Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας. Τα πολυπληθέστερα υπουργεία είναι το Παιδείας με πάνω από 200.000 υπαλλήλους και το Υγείας με πάνω από 100.000!


Έως τις 29 Ιουλίου η απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων

Τελευταία ευκαιρία για τους αργοπορημένους που δεν πρόλαβαν να απογραφούν είναι η 29η Ιουλίου. Η παράταση, όπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη, αποφασίστηκε όχι μόνο για όσους είχαν κάποιο κώλυμα αλλά και για να μην υπάρχει καμία υποψία ότι δεν υπήρξε επαρκής χρόνος ώστε να απογραφούν όλοι οι υπάλληλοι και να εισαχθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα τα απογραφικά δελτία που έχουν κατατεθεί στις υπηρεσίες του Δημοσίου. Η διασταύρωση των στοιχείων θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση σε τρία επίπεδα: από τις διευθύνσεις διοικητικού, τα ασφαλιστικά ταμεία και την Ενιαία Αρχή Πληρωμών από την οποία και θα μισθοδοτούνται από 1ης Νοεμβρίου 2010
 
Διαβάστε περισσότερα από το "ΒΗΜΑ"

http://politicanea.blogspot.com/ /

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ