Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ




Στο Αγρίνιο εργαζόμενοι, υπάλληλοι και συνταξιούχοι διαδήλωσαν χθές κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην πλατεία Δημοκρατίας, στην συγκέντρωση που διοργάνωσε κυρίως το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.  Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η ΑΔΕΔΥ δεν είχε κάποια συγκέντρωση με αποτέλεσμα αρκετοί ήταν αυτοί που δεν συμμετείχαν στη συγκέντρωση. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και την αδράνεια απο την άλλη που διακρίνεται στο δημόσιο τομέα......
 Ακούγεται πλέον όσο ποτέ άλλοτε η επανίδρυση του εργατικού κινήματος έξω από το γραφειοκρατικό καθεστώς των κυρίαρχων δυνάμεων που έχουν επιβληθεί μέσου των κομμάτων τους (διαβάστε εδώ).
Η κατάσταση αυτή λένε οι εργαζόμενοι δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ιδιαίτερα τώρα δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ