Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Δεύτερη “βόμβα” από τους δικαστές και τους εισαγγελείς


Προτιμούμε να μην πληρωθούμε”. Με αυτά τα λόγια ο Χαράλαμπος Αθανασίου, Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μιλώντας στην "Πρώτη Γραμμή" στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφήνοντας εμβρόντητο το  Δ. Οικονόμου έδωσε με τον πλεόν κατηγορηματικό τρόπο ηχηρό μήνυμα για τον τρόπο που επιδιώκεται να γίνει η απογραφή. 
Δεν «αρνούμαστε να απογραφούμε, αλλά να απογραφούμε γι΄αυτό που είμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «υπερασπιζόμαστε το λειτούργημα μας» και εάν δεν υπάρξει αλλαγή στη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσουμε «προτιμάμε να μην πληρωθούμε». 
Να σημειωθεί ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της συνιστά στα μέλη της να μην συμπληρώσουν και να μην υποβάλλουν το δελτίο απογραφής, όπως κάνει το πάσης φύσεως προσωπικό του Δημοσίου τομέα και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Τομέα. 
Όπως τονίζει η Ένωση, η υπουργική απόφαση που προβλέπει την απογραφή καταλαμβάνει μόνο το προσωπικό του Δημοσίου και δεν καταλαμβάνει φορείς των λειτουργιών του κράτους, όπως είναι οι δικαστικοί λειτουργοί. 

Πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ