Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ανδρέας Μακρυπίδης: «Να δημοπρατηθεί άμεσα το Αρδευτικό Δίκτυο Αγ. Γεωργίου Μεσολογγίου»

         
Κατερίνα Μπατζελή (Υπουργός) : «Δημοπράτηση στις 20 Ιουλίου 2010.»
Άμεση ήταν η απάντηση της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κας Κατερίνας Μπατζελή στην ερώτηση του Βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη για  την καθυστέρηση του Αρδευτικού Δικτύου της περιοχής του «Αγ.Γεωργίου Μεσολογγίου», με την οποία ζητούσε να υλοποιηθεί άμεσα το έργο και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη χρηματοδότηση ώστε να στηριχτεί η αγροτική παραγωγή και το εισόδημα των αγροτών μέσα από σύγχρονες υποδομές.
            Στην απάντηση της η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει τα εξής: «Το έργο με τίτλο «Αρδευτικό έργο Αγίου Γεωργίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας» είναι ενταγμένο στο Μέτρο των «Εγγειοβελτιωτικών μέτρων και δράσεων» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 Αλέξανδρος Μπαλτατζής».
Σύμφωνα με την από 01-06-2010 Διακήρυξη δημοπράτησης κατασκευής του έργου, ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 4,84 εκ. € και με συνολικό προϋπολογισμό 5,86 εκ. €.
Η διεξαγωγή της δημοπρασίας θα πραγματοποιηθεί στις 20-07-2010 (ημέρα Τρίτη) στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής του εργολαβικού συμφωνητικού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ