Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Στη «Σφήνα» έγινε η πρώτη συνάντηση του Βασίλη Αντωνόπουλου με φίλους και συνεργάτες του


Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Βασίλη Αντωνόπουλου, σε κοσμικό κέντρο στο Δ.Δ. Κυψέλης (πρώην Σφήνα) του Δήμου Στράτου, με αυτοδιοικητικούς παράγοντες ήταν επιτυχημένη. Παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα οι περισσότεροι από αυτούς είναι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι στους δήμους που συνενώθηκαν με το Αγρίνιο. Θέμα της συνάντησης βασικά ήταν η πολιτική εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώνεται στην εποχή του «Καλλικράτη» και η αναγκαιότητα συγκρότησης ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το δήμο Αγρινίου. Προφανώς οι παραβρισκόμενοι, όπως ειπώθηκε θα αποτελέσουν τον κορμό του ψηφοδελτίου του.
Αποφασίστηκε η στελέχωση του συνδυασμού να γίνει και με τη συμμετοχή από άλλους πολιτικούς χώρους αν το επιθυμούν!
Μάθαμε ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η κάθοδός του στις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010, όπως επίσης και οι πρώτη διακήρυξη του συνδυασμού.
Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αγρινίου θα συμμετάσχει με δύο υποψηφίους (το είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας). Τώρα για τις συμμαχίες που θα γίνουν, για τα συντροφικά μαχαιρώματα και το ποιος θα περάσει τη δεύτερη Κυριακή και ποια η συμπεριφορά των πληγωμένων Πασοκων από την φιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης είναι το επόμενο βήμα του ρεπορτάζ που έτσι και αλλιώς δεν κλείνει το θέμα αυτό ίσα – ίσα μόλις άρχισε.
Υπάρχει ακόμα μέχρι 30-7-10 το γκάλοπ του News Press Agrinio που τρέχει ενώ μπορείτε να ψηφίσετε για τον υποψήφιο που επιθυμείτε για το Δήμο μας από το ΠΑΣΟΚ.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ