Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

«O Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Αιτωλ/νία χωρίς δώρα»



Για τη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αιτ/νίας ενημερώθηκε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 επισκεπτόμενος το νομό. Ο κ. Γκούμας επισκέφτηκε τα Νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ καθώς και το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας, όπου ο Μάκης ήταν ανθρώπινος αλλά δεν χρειάζονταν (νομίζουμε ) τόσες ευχαριστίες για τα αυτονόητα.
Ο κ. Γκούμας συμμετείχε σε διαδοχικές συσκέψεις με τις διοικήσεις αλλά και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα στη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Επίσης παρουσίασε τις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με το νέο νομοσχέδιο, που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές όπως…. ολοήμερη λειτουργία , καθιέρωση επιδόματος εφημερίας των γιατρών κ.τ.λ.κάτι σαν τα ολοήμερα νηπιαγωγεία θα φέρνουν απο το σπίτι φαγητό και κλινοσκεπάσματα οι ασθενείς!
Με τους συντρόφους της ΠΑΣΚ πως "καθάρισε" ......

ο κ. περιφερειακός; Γιατί ο κ. Μπίνας δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή με τα καμώματά του και το εντατικό τρέξιμο των εργαζομένων για την «εξοικονόμηση» καμιάς ώρας εργασίας παραπάνω από το ήδη υπάρχουν προσωπικό!  Μετακινώντας τους από πρωτοβάθμιες υπηρεσίες για να καλυφθούν τα κενά σε νοσηλευτικό κ.λ.π. προσωπικό  του νοσοκομείου γιατί προφανώς η κυβέρνηση (που τον διόρισε) του έδωσε σαφείς εντολές για καταστολή και περιμάζεμα των πόρων και σφίξιμο στα «λουριά» γιατί το ΔΝΤ δεν αστειεύεται! Να βγάλει δηλαδή και από το «μύγα ξίγκια» που λέει ο λαός. Μετά λένε γιατί τα ταμία πληρώνουν υπέρογκα ποσά στην ιδιωτική υγεία. Τι θα κάνει ο κάθε «πατριώτης» θα αφήσει την μάνα του στο δρόμο και θα περιμένει το κλαταρισμένο ΕΚΑΒ να την περιθάλψει; Ή περιμένετε να κάνουν οι πολίτες έρανο για να βάζουν καύσιμα οι οδηγοί για να εξυπηρετούν στοιχειωδώς τους ασθενείς; 
Εκεί θα φθάσουμε;     

Τι ωραία τα παρουσίασαν όμως χθες βράδυ στην τοπική τηλεόραση, όλα μέλι γάλα.. Μπράβο άξιος ο μισθός σας παιδιά αντικειμενική ενημέρωση λες και δεν υπήρχαν εργαζόμενοι, ασθενείς και πολίτες να μιλήσουν για τη κατάσταση που υπάρχει για τα όποια προβλήματα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Από συσκέψεις μπουχτίσαμε από έργα δεν βλέπουμε και Γκούμα. Που είδατε εσείς δηλαδή ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά; Καλά τότε γιατί φωνάζουν οι γιατροί και το σωματείο των εργαζομένων; Δικοί σας άνθρωποι είναι αλλά δεν αντέχουν άλλο, όπως λένε.
Ο κόσμος δεν βλέπει τις ελλείψεις; Δεν πληρώνει απ’ έξω τα αναγκαία για τους ανθρώπους τους; Ας μην το κατεβάσουμε και άλλο το επίπεδο (έχουμε αρκετές καταγγελίες πάνω σε αυτά τα θέματα και από μέσα και απ’ έξω), δεν "τιμά" νομίζουμε κανέναν αυτή κατάσταση...  

Τα οχήματα του ΕΚΑΒ έχουμε μέρες να τα δούμε να κυκλοφορούν τι συμβαίνει ; Δεν πρέπει να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Εξυπηρετούνται οι ανάγκες του Νοσοκομείου Αγρινίου και από πού; Ακούγονται πολλά για το θέμα πάντως χρειάζεται μια επίσημη ενημέρωση από τη πλευρά της διοίκησης.


Αλέκο γερά….. ξεκινάει και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
Ωραία θα περάσουμε το χειμώνα - μπορεί να μη παίρνουμε μισθό - δεν ξέρω για σας τι θα γίνει - οι Ακαρνάνες έτσι και αλλιώς δεν αρρωσταίνουν  είναι «σκληροί άνθρωποι», άρα δεν κοστίζουν στείλτε και αυτό το στοιχείο στο υπουργείο  για να "κοιμούνται" ήσυχοι οι άνθρωποι! .

 Με πληροφορίες και φωτό από το http://inagrinio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ