Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Απάντηση Γραμματέα Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου στον Γιάννη Αναγνωσόπουλο



Η προσφορά στο ΠΑΣΟΚ, δεν εξαργυρώνεται και δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό
Με αφορμή την δημοσιοποίηση της οικονομικής  εισφοράς  που όφειλε και είχε  χρέος  ως μέλος και στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ  ο κ. .Αναγνωστόπουλος (κάτι για το οποίο η Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου τον έχει ευχαριστήσει δημόσια σε Γ.Σ),θα ήθελα να τονίσω τα εξής:
1. Η δημοσίευση  της απόδειξης για ενίσχυση της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι   δεν έχει σχέση με την διακοπή της  Ύδρευσης στο γραφείο το οποίο στεγάζεται.
2. Ο κ. Αναγνωστόπουλος  σαν στέλεχος του Κινήματος  θα πρέπει να γνωρίζει ότι χιλιάδες μέλη και φίλοι  έχουν δώσει  μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα ποσά  προκειμένου  η οργάνωση να είναι συνεπής με τις οικονομικές της υποχρεώσεις και κανένας  δεν δημοσιοποίησε την υλική του πρόσφορα προς το ΠΑΣΟΚ, γιατί η πρόσφορα στο  κίνημα δεν εξαργυρώνεται ούτε βγαίνει σε πλειστηριασμό.
Μεσολόγγι   31 – 08 - 2010
Ο Γραμματέας
Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΒΙΣΒΙΚΗΣ
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ