Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί το “επικαιροπημένο” Μνημόνιο



Σκληρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ των κομμάτων για το... “επικαιροποιημένο” μνημόνιο, όπως καταγγέλλουν την κυβέρνηση.

Η ΝΔ με ανκοίνωσή της σημειώνει «Το νέο μνημόνιο φέρνει στο λαό μας νέα μεγαλύτερα δεινά. Αυτοί που το ψήφισαν, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους» και συνέχισε λέγοντας: « Η Νέα Δημοκρατία επιμένει ότι υπάρχει άλλη διέξοδος για τον τόπο. Και την προτείνει με συγκεκριμένα μέτρα».
Από την πλευρά του το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τέλος. «Αποτελεί εξειδίκευση των αντιλαϊκών μέτρων που από κοινού θα προωθήσουν το επόμενο διάστημα κυβέρνηση, τρόικα και μεγαλοεπιχειρηματίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε...
ότι κυβέρνηση και τρόικα βρέθηκαν μπροστά στην αποτυχία της πολιτικής τους και αποφάσισαν νέα πρόσθετα μέτρα, απολύτως στην ίδια αδιέξοδη κατεύθυνση των έως τώρα προβλεπομένων από το μνημόνιο. «Το νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο συνιστά ένα νέο μεγάλο αντεργατικό και αντικοινωνικό κυβερνητικό πραξικόπημα, με το οποίο το Σύνταγμα γίνεται "κουρελόχαρτο", η Βουλή τίθεται στο περιθώριο και καταλύεται κάθε ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει παραδώσει τη χώρα και τον ελληνικό λαό, ως «πειραματόζωα» στην ανελέητη ιμπεριαλιστική «νεοαποικιοποίηση» της τρόικας.
Εκφοβισμό και παραπλάνηση των πολιτών, μέσω της «νεομετρολογίας», καταγγέλλει η κυβέρνηση, αναφορικά με τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες περί νέου Μνημονίου. Για ανύπαρκτα σενάρια κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, επισημαίνοντας ότι όσοι επενδύουν στη «νεομετρολογία και τη νεομνημολογία» παραπλανούν και ζημιώνουν τις προσπάθειες για την ανάταξη της οικονομίας. 


http://politicanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ