Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μετά το ΟΧΙ του Δημήτρη Σταμάτη στον Μιχαλολιάκο γίνεται τελική συνάντηση με τον Σαμαρά για το Δήμο Αγρινίου



Κάτω από την πίεση της πολιτικής ηγεσίας της Ν.Δ. και μπροστά στο έλλειμμα πολιτικής προσωπικότητας για να "κτυπηθεί" ο Δήμος Αγρινίου, μετά το όχι  που είπε στον Μιχαλολιάκο (προχθές), αρμόδιο Τ.Α. πραγματοποιείται συνάντησή του με τον αρχηγό της Ν.Δ. για το θέμα αυτό που παραμένει ανοιχτό.

Τελικά παρά τις κάποιες επιφυλάξεις του ο Βουλευτής  της Ν.Δ. Δ. Σταμάτης  ίσως δεχθεί να είναι υποψήφιος για το διευρυμένο Δήμο Αγρινίου  παρά την επιθυμία του να είναι υποψήφιος κάποιο άλλο στέλεχος απο το κόμμα της Ν.Δ. (χωρίς όμως να υπάρχει!). Γίνεται επίσης μεγάλη προσπάθεια και απο  πολλούς φίλους του-να πιστή -να είναι τελικά  αυτός ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου. Κάτι που περιμένουν χιλιάδες δημότες και πέρα απο τα στενά όρια της Ν.Δ. για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται ίσως να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα καθώς επιμένει η ηγεσία και προσωπικά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς στο  να ηγηθεί αυτός του ψηφοδελτίου.
 Όπως μας δήλωσε ο ίδιος τις προάλλες στη συνάντησή του με το κ. Σαμαρά. θα θέση μερικές βασικές προϋποθέσεις για την τελική απόφασή του και  «αν ο πρόεδρος δώσεις τις πρέπουσες λύσεις τότε μπορεί να δεχτώ να ηγηθώ ενός ανοιχτού ψηφοδελτίου στο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου»
Ο Δημήτρης γνωρίζει απο τοπική ανθρωπογεωγραφία και κακοτοπιές σε τέτοιου είδους εκλογικές διαδικασίες και μάλλον θέλει να το "δέσει" το πράμα, άλλωστε θυμάται το "Βατερλό" του Παπακωνσταντίνου και δεν θα ήθελα να υποστεί κάτι ανάλογο με τίποτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ