Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Με LEXUS ο αγώνας συνεχίζεται!



Με LEXUS μαθαίνουμε ότι πραγματοποιεί τον προεκλογικό του αγώνα ο σύντροφος Βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΚΕ στη Δυτική Ελλάδα.
Ο συνεργάτης μας είδε τα τοπικά στελέχη του κόμματος αυτού να κρύβουν το πολυτελές αυτοκίνητο του βουλευτή κατά την περιοδεία του στο Θέρμο στα 600 μέτρα πιο κάτω, από τη συγκέντρωση για να μην φαίνεται!
Αν είναι αλήθεια σύντροφοι δεν νομίζεται ότι προκαλείται;
Γιατί βλέπουμε κάθε φορά που περνάμε πίσω απο το «σπίτι του λαού» στον Περισσό να υπάρχουν ανάλογα πολυτελή αυτοκίνητα!
Και μην μας κατηγορήσετε για αντικομουνισμό…



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ