Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κάηκε το κέντρο «ΜΥΘΟΣ» στον Αγ. Χριστόφορο σήμερα το πρωί


Δεν είναι «Μύθος» σήμερα το πρωί  έπιασε πυρκαγιά το κέντρο «ΜΥΘΟΣ» στον παλιό Αγ. Χριστόφορο (απέναντι από την εκκλησία) και από ό,τι είδαμε το κατάστημα καταστράφηκε  ολοσχερώς στο εσωτερικό του μέρος.
Η πυροσβεστική έσπευσε για την κατάσβεσή της ενώ χρησιμοποιήθηκα και αντιασφυξιογόνος μάσκες διότι υπήρχαν σοβαρές αναθυμιάσεις από την καύση ποτών και διαφόρων άλλων ουσιών, όπου οι οσμές τους και οι καπνοί έγιναν αισθητές στη γύρο περιοχή του δασυλλίου.
 Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κτίριο είναι ιδιοκτησία της εκκλησίας και οι ενοικιαστές του (ιδιοκτήτες του καταστήματος), είχαν ετοιμαστεί οι άνθρωποι για να ανοίξουν για τη νέα σαιζόν….
 Έρευνα διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου.   Το σημείο που υπάρχει το κέντρο άλλοτε έσφυζε από ζωή όλη την ημέρα, εκεί κάναμε και κανέναν σκασιαρχείο! Τώρα με ευθύνη της εκλησιστικής επιτροπής και του ιερέα με την αδιαφορία των κατοίκων της περιοχής  και του Συλλόγου έγινε και αυτό ένα μαγαζί της νύχτας και έδιωξαν όλους τους οικογενειάρχες απο το άλσος. (έχουν σχέδια οι άνθρωποι).
 Έχουμε αγωνία να δούμε στο πρόγραμμα (για το περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους της περιοχής) του υποψηφίου, με το κ. Μοσχολιό, και Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Δύο Ρεμάτων που σε αυτό το θέμα δηλαδή της παράδοσης της όμορφης και καταπράσινης περιοχής στις «δουλειές της νύχτας» καθώς και στην υφαρπαγή του άλσους του Αγ. Χρυσοφόρου, όπως έχει γράψει τοπική εφημερίδα, από συγκεκριμένο εργοληπτικό κατεστημένο που έχει τσιμεντάρει την πόλη χρόνια τώρα τι θα περιλαμβάνει; Δυστυχώς όλοι αυτοί οι κύριοι  το «ποιούσαν την νησαν»! 
Ασχολούνται με άλλα πράγματα γι’ αυτό δεν προλαβαίνουν για το δημόσιο χώρο έχουν μάλιστα ως προτεραιότητες το πέταγμα του αερόστατου, (όπως παλιά στην ορεινή Ναυπακτία) το λαϊκό «γλέντι» ή φαγοπότι παραμονή του Αγίου, το τσιμεντάρισμα των αυλών τους και τις διάφορες ατομικές εξυπηρετήσεις φίλων του δημοτικού κατεστημένου!
Σχολείο που έχει η περιοχή σας ρε… «μεταμορφωτές» και εσείς οι άλλοι οι πλούσιοι με τις «βίλες» ποιο το ρυμοτομικό σχέδιο πόλης που χτίζεται. Που είναι μια πλατεία στην περιοχή; Που είναι το δημοτικό σας το νηπιαγωγείο της γειτονιάς; Γατί δεν μιλάτε για όλα αυτά;
Τα έχουμε πάρει με μερικούς… αυτά...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ