Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δραματική ανατροπή στην υπόθεση Βατοπαιδίου: Χωρίς ζημίες το Ελληνικό Δημόσιο!



Τα πάνω κάτω στο πολιτικό σύστημα φέρνει η νέα πραγματογνωμοσύνη που διέταξε πρόσφατα η προανακριτική για την υπόθεση Βατοπαιδίου, αφού όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ δεν υπάρχει ζημία του ελληνικού δημόσιου στην υπόθεση του Βατοπεδίου.
Αυτό προκύπτει από τα έγγραφα που υπάρχουν στην δικαιοσύνη, αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έχουν ανατραπεί μέχρι σημερα. Το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών, άλλες κρατικές υπηρεσίες, αλλά και ανεξάρτητος οίκος αποφαίνονται ότι δεν υπάρχει ζημιά για το ελληνικό δημόσιο. 
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση Βατοπαίδίου ταλανίζει το πολιτικό σύστημα, απασχολεί, αλλά και διαμορφώνει την πολιτική επικαιρότητα εδώ και τρία χρόνια, ενώ συνέβαλε καθοριστικά στην κατακρήμνηση της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και στο περιθώριο σειράς πολιτικών στελεχών, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, θα απαντήσει με επιστολή του στην κλήση του ως μάρτυρας, από την προανακριτική επιτροπή που ερευνά το θέμα.
http://politicanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ