Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η πραγματική κατάσταση των παιδικών χαρών στο Αγρίνιο.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!

Η ασφάλεια των παιδιών μας, σε επικίνδυνα χέρια.  
Ο δήμαρχος Αγρινίου μιλά για κοινωνική πολιτική και τις υπηρεσίες που παρείχαν οι υπηρεσίες του δήμου στους πολίτες κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Δυστυχώς, οι αληθινές φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την κατάσταση των παιδικών χαρών και την ασφάλεια των παιδιών μας στο Αγρίνιο. Όπως στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή των γηπέδων 5χ5(Φωτο1,Φωτο2)και στην Αγία Παρασκευή δίπλα από την εκκλησία
Στην συγκεκριμένη περιοχή οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την οικτρή κατάσταση της παιδικής χαράς και καταγγέλλουν ότι οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους  μαζεύουν τα σκουπίδια.
Καταγγέλλουν επίσης ότι  μερικές ημέρες πριν κάποιοι έκαναν εκεί εργασίες και ταυτόχρονα ξήλωσαν την τσουλήθρα. Μόνο που «ξέχασαν» να την τοποθετήσουν ξανά. Απλά φρόντισαν να την πετάξουν μέσα στο χώρο.
Αν αυτό κύριε δήμαρχε δεν είναι επικίνδυνο τότε ποιο είναι;
Στο πιο κεντρικό σημείο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Κωνσταντίνου η παιδική χαρά έχει το μαύρο της το χάλι
Όσο για την παιδική χαρά στο χώρο του τραίνου εκεί η τσουλήθρα στηρίζεται σε σίδερα οικοδομής !!!
Η τσουλήθρα είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και στην περίπτωση που το συγκεκριμένο υλικό τρυπήσει  υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
Αυτή είναι σήμερα η πραγματικότητα για τις παιδικές χαρές στις οποίες προσπαθούν να χαρούν το παιχνίδι μικρά παιδιά. Δυστυχώς, δίχως ασφάλεια και γεμάτο κινδύνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ