Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Ν. Μουρκούσης περιόδευσε σήμερα το πρωί στο Αιτωλικό και επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά και το κέντρο του νησιού.


Εγκάρδιας υποδοχής έτυχε ο δημοτικός συνδυασμός «Το μέλλον είναι τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου, γιατρού Νίκου Μουρκούση, που περιόδευσε σήμερα το πρωί στο Αιτωλικό και επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά και το κέντρο του νησιού.
   Ο Νικ. Μουρκούσης ήρθε σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες και καταστηματάρχες, άκουσε τα προβλήματά τους και διαπίστωσε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που έχει αναλάβει, να δώσει στους συμπολίτες του την δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από το νέο καλλικρατικό Δήμο και να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας στον τόπο, που σήμερα βιώνει έναν οικονομικό μαρασμό.
   Ο γιατρός που εργάζεται επί 25 συνεχή έτη στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού, χαίρει εκτίμησης στο
νησί και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του τόπου μας, ήταν πολύ θερμές, δίνοντας το στίγμα της ευρείας αποδοχής του από την τοπική κοινωνία.
   Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημαρχείο του νησιού, όπου είχε πολύ φιλική συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γαλάνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Φραγκούλη. Εκεί ο Ν. Μουρκούσης αντάλλαξε απόψεις με τον απερχόμενο δήμαρχο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για πλατιά ενημέρωση πάνω στα έργα και τα οικονομικά του Δήμου.
   Αύριο Σάββατο 23/10/10 ο συνδυασμός του Νίκου Μουρκούση θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά και το εμπορικό κέντρο του Μεσολογγίου, όπου θα έχει επαφές με τους εμπόρους της πόλης και θα ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που προτείνουν.
   Την Δευτέρα 25/10/10 στις 6 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος θα συναντηθεί με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου στα γραφεία τους, όπου θα έχει πλήρη ενημέρωση και θα τοποθετηθεί για τις προθέσεις του πάνω στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο εμπορικός κόσμος λόγω της οικονομικής ύφεσης.
Γραφείο Τύπου
Νίκος Μουρκούσης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ