Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΥΤΕΡΑ, ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΩΝ

Τον κύκλο των κεντρικών του προεκλογικών ομιλιών στις έδρες και  τα μεγάλα δημοτικά διαμερίσματα  των εκλογικών περιφερειών του νέου δήμου Αγρινίου, εγκαινίασε την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, μιλώντας στην Σκουτερά  του δήμου Παναιτωλικού.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στους πολίτες του δήμου Παναιτωλικού, το σχέδιο του συνδυασμού για την ισόρροπη ανάπτυξη με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής.
«Με αποκεντρωμένες υπηρεσίες και ρόλο στα τοπικά συμβούλια και με οδηγό την εμπειρία μας και το έργο μας στο δήμο Αγρινίου, μπορούμε να πετύχουμε το πρόγραμμά μας» τόνισε ο κ. Μοσχολιός, που κάλεσε και τους άλλους υποψηφίους με πολυετή πορεία στα πολιτικά και
αυτοδιοικητικά πράγματα του νομού, να πράξουν το ίδιο.
Με έμφαση ο Παύλος Μοσχολιός αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού που διανεμήθηκε στους πολίτες του δήμου Παναιτωλικού, τους οποίους και κάλεσε να το αξιολογήσουν και να το μεταδώσουν στην τοπική κοινωνία. Όπως τόνισε «είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή των δημοτικών αρχών, των φορέων αλλά και των ίδιων των πολιτών και που «απαντάει» στα μεγάλα αλλά και μικρά ζητήματα του νέου δήμου. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή του κόσμου στον τόπο του και από εδώ καλώ και τους άλλους υποψηφίους, έστω και τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές να μας παρουσιάσουν επιτέλους την δική τους πρόταση.»
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, επικέντρωσε στις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής για τον δήμο Παναιτωλικού, με την ενίσχυση της προσπελασιμότητας, και την επίλυση του οικιστικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οικισμοί όπως η Αγία Βαρβάρα κ.α. Παράλληλα δεσμεύτηκε για συχνότερη και ποιοτικότερη αστική συγκοινωνία, ενίσχυση  μέσα από στοχευμένες δράσεις της γεωργίας και της κτηνοτροφίας (αγροτική οδοποιία, αρδευτικά έργα σε Σκουτερά, Ελληνικά, Σιτόμενα κλπ)
Ο κ. Μοσχολιός αφού επισήμανε το σημαντικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα από την δημοτική αρχή του δήμου Παναιτωλικού και τον δήμαρχο Δημ. Γιαννοκώστα, τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης των ορεινών όγκων της περιοχής, ώστε να διευκολυνθεί η επισκεψιμότητα αλλά και η επικοινωνία στις ορεινές περιοχές του δ. Παναιτωλικού, με ολοκλήρωση και διάνοιξη δρόμων, την δασική οδοποιία, την κατασκευή γέφυρας στην θέση Φτέρη στα Σιτόμενα, την λειτουργία της κατασκήνωσης στην Παλαιοκερασιά σε συνεργασία με την Μητρόπολη κλπ.
Τόνισε επίσης πως το πρόγραμμα του συνδυασμού προβλέπει παρεμβάσεις για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής (μοναστήρι Λυκούρεσης), την αντιπλημμυρική προστασία (Ερμίτσα, Ζέρβας) , την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, την ύδρευση και  την επέκταση  σε όλο τον νέο δήμο δράσεων της  κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει με επιτυχία και ευαισθησία η σημερινή δημοτική του Αγρίνιου.
«Έχουμε την οργάνωση, το σχέδιο και την θέληση να πετύχουμε στις προκλήσεις του Καλλικράτη, γιατί πιστεύουμε σε αυτήν την μεταρρύθμιση, όταν άλλοι την καταψήφιζαν στη βουλή. Μένουμε εδώ, γνωρίζουμε τις ανάγκες του τόπου μας, και οι πολιτικές μας θα έχουν μόνιμο στόχο την παραμονή του κόσμου και κυρίως της νεολαίας. Η επερχόμενη  νίκη δεν θα είναι νίκη του συνδυασμού μας, αλλά νίκη της κοινωνίας και της νέας γενιάς.», είπε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στην Σκουτερά ο Παύλος Μοσχολιός.
                      
                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρίνιου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» Παύλος Μοσχολιός θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω ομιλίες:
Τρίτη 26 Οκτωβρίου  Άγιος Βλάσιος  6:45 μ.μ. Ποταμούλα  8:00 μ.μ.
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου 7:30 μ.μ.
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου  Νεάπολη 7:30 μ.μ.
Σάββατο 30 Οκτωβρίου   Γαβαλού  6:15 μ.μ.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου   Αγγελόκαστρο  7:30 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ