Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Κώστα Ναούμη για το Δήμο Αγρινίου (25-10-2010)

Σε αποκλειστικές δηλώσεις σε συνεργάτη μας το κεντρικό πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. Κώστας Ναούμης, Δικηγόρος, τ. Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπ. Αυτοδιοίκησης και σήμερα συντονιστής εκλογικού αγώνα για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε σήμερα την εξής δήλωση  στο NewsPressAgrinio:
 «Σε απάντηση των όσων μου "καταμαρτυρούν" και γράφονται απο διαφόρους όσον αφορά για τη στάση μου απέναντι στο Δημήτρη Σταμάτη υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου και βουλευτή του κόμματος απαντώ ότι όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα αλλά αλλότριοι  στόχοι  ορισμένων  θέλησαν να δημιουργήσουν σύγχυση στα μέλη και τους φίλους του κόμματος και ταυτόχρονα να με στοχοποιήσουν για ευνόητους λόγους. Η λάσπη και η απρέπεια δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτά από τον κόσμο μας και την ηγεσία που επιζητούν μαζί με πολλούς άλλους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου την αυτοδιοικητική αλλαγή στη πόλη μας και μάλιστα μια δημοτική αρχή που δεν έχει τίποτα άλλο να δώσει στο τόπο. Επίσης θα πρέπει και το γραφείο του υποψηφίου δημάρχου να αξιολογεί κάθε πληροφορία έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραπληροφόρηση που κάνουν κακό σε όλους και μάλιστα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, όπου ζητήματα ηθικής τάξης πληγώνουν και σε πολλές περιπτώσεις δεν επουλώνονται.
 Δηλώνω δε τέλος ότι τιμώ για τους αγώνες του, την κοινωνική και συνδικαλιστική του παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης το φίλο Κώστα Κορδάτο, ο οποίος  είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ως συνεργαζόμενος με την ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Δημήτρη Σταμάτη και τον στηρίζω.
Μία υποψηφιότητα που δίνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην ανεξάρτητη λειτουργία της αυτοδιοίκησης και θα είναι μια αυτόφωτη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου για να ανοίξει επιτέλους η συζήτηση επί της ουσίας γι’ αυτή την πόλη που την έχουν βουλιάξει 36 χρόνια τώρα πολιτικές που απέτυχαν και πλήγωσαν τους δημότες».


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ