Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΔΟΚΙΜΙ - ΚΑΛΥΒΙΑ

Συνεχίζοντας την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες του νέου δήμου Αγρινίου, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» Παύλος Μοσχολιός, περιόδευσε χθες στις τοπικές κοινότητες  Καλυβίων και   Δοκιμίου και τους οικισμούς  Πλατάνου και Αγίου Γεωργίου.
Πρόκειται για δημοτικά διαμερίσματα και οικισμούς του σημερινού δήμου Αγρινίου, όπου είναι ορατό το έργο της δημοτικής αρχής, της οποίας σταθερή επιδίωξη ήταν και είναι η ισόρροπη ανάπτυξη και οι παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του δήμου. Συγκεκριμένα, την τελευταία τετραετία υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα στον τομέα της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, κατασκευάστηκαν  πλατείες και πεζοδρόμια, έργα οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού. Μια από τις πλέον σημαντικές παρεμβάσεις ήταν και η εκτροπή του ρέματος Ρεμπελιά, που έλυσε σε μεγάλο μέρος το πρόβλημα της ροής των νερών του ρέματος,  μέσα από κατοικημένες περιοχές του Δοκιμίου.. Επίσης η κατασκευή παράλληλων προς τους κεντρικούς οδικούς άξονες, οδών τόσο στο
Δοκίμι, όσο και στα Καλύβια, διευκόλυναν σε μεγάλο βαθμό στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των δυο τοπικών διαμερισμάτων.  Σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία υπήρξε και  η δημιουργία του σπιτιού φιλοξενίας «το Χαμόγελο του παιδιού», στα Καλύβια, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.
Αποφασιστική τέλος,  υπήρξε η παρέμβαση της Δημοτικής αρχής του Αγρινίου για την ολοκλήρωση του Δρόμου Αγρίνιο – Δοκίμι – Καλύβια.
Με τους κατοίκους επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που χρίζουν επίλυσης και που ήδη έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού.
Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης.

                                                    ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Την προεκλογική του ομιλία στους ετεροδημότες του νέου διευρυμένου δήμου Αγρίνιου, θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Παύλος Μοσχολιός. Η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου θα γίνει στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52) στις 7:30 μ.μ.

 Πολιτικό γραφείο Π. Μοσχολιού – Γραφείο Τύπου. Τηλ. 26410-52493 – Fax: 26410-52499, email: info@mosholios.gr, site: www.mosholios.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ