Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Γ. Παπαναστασίου για την εθνική επέτειο

«Η επέτειος που γιορτάζουμε αφορά μια εποχή που γέννησε ήρωες. Και οι ήρωες δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλοί και καθημερινοί άνθρωποι που στην κρίσιμη και ιστορική καμπή, αψηφούν την όποια απειλή, ξεπερνούν τον φόβο και ορθώνουν το ανάστημά τους.
Και σήμερα λοιπόν, ζούμε μία εποχή που θα γεννήσει ήρωες. Άλλου τύπου και μορφής ίσως, αλλά της ίδιας αξίας. Τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους που πάλι θα αρνηθούν τα ψευτοδιλήμματα και θα αντιτάξουν την ελληνικότητα και τη δίψα τους για προκοπή απέναντι στην επικυριαρχία του μνημονίου και της τοπικής εξουσίας των μετριοτήτων».
 Αυτά, μεταξύ άλλων, επισημαίνει στο μήνυμά του, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ», Γιώργος Παπαναστασίου
 «Από την Δυτική Ελλάδα της Αγίας Λαύρας, της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου και της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων, στον οποίο κάθε σπιθαμή γης έχει να θυμάται τη δόξα και το μαρτύριο των Ελλήνων, όλοι ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να κληθεί ο λαός μας να υπερασπιστεί την πατρίδα στα πεδία του πολέμου. Υπάρχει ανάγκη όμως να την υπερασπιστεί στα πεδία της ηθικής, της προόδου και της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας. Πεδία, που σήμερα γκρεμίζονται, όχι από τις μπότες κάποιου κατακτητή αλλά από τα… ξυλοπόδαρα των διαχειριστών της μιζέριας. Εμείς, απόγονοι των μεγάλων και ανυποχώρητων αγωνιστών του παρελθόντος και κάτοικοι ενός τόπου που έθρεψε το δέντρο της λευτεριάς και της εθνικής αξιοπρέπειας με ποταμούς αίματος, καλούμαστε σήμερα να κερδίσουμε τον πόλεμο της οικονομικής ανεξαρτησίας, της ηθικής και κοινωνικής ελευθερίας. Η Αχαΐα, η Ηλεία και η Αιτωλοακαρνανία, θα στείλουν πάλι πρώτες το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής, της νέας νίκης» καταλήγει ο κ. Παπαναστασίου.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
 Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» στην Πάτρα (Ερμού 36). Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ