Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλου

Τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Ινάχου και συγκεκριμένα το ΠΕΡΔΙΚΑΚΙ, ΕΜΠΕΣΟ, ΘΥΑΜΟ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΜΟΡΙΑΝΟΙ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΑΔΑ, επισκέφτηκε χθες το απόγευμα 22 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας).
 Στις επαφές με τους πολίτες, συζητήθηκαν τοπικά ζητήματα ανάπτυξης και συγκεκριμένα για την κτηνοτροφική παραγωγή, τα αγροτική προϊόντα καθώς και την αξιοποίηση της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Οι κάτοικοι ζήτησαν την στήριξη και την καθοδήγηση από την περιφέρεια, σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια που θα καταβάλουν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προεκλογική και μετεκλογική προσπάθεια του συνδυασμού.
Εξάλλου σήμερα το πρωί, 23 Οκτωβρίου συνεχίστηκαν οι περιοδείες του συνδυασμού και του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου στα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην δήμου Παρακαμπυλίων, ΨΟΛΟΒΡΑΧΟ, ΣΙΔΕΡΑ, ΧΟΥΝΗ, ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ, ΑΜΠΕΛΙΑ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ, ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ και ΣΑΡΓΙΑΔΑ.
Οι κάτοικοι της περιοχής φάνηκαν να εμπιστεύονται τον νέο θεσμό της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και να περιμένουν βελτίωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων. Ο κύριος Αντωνόπουλος τους υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους και τους διαβεβαίωσε για την αποφασιστικότητα του επικεφαλής του συνδυασμού Αποστόλη Κατσιφάρα να υπερασπιστεί με συνέπεια την τοπική ανάπτυξη και την βελτίωση των υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ