Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Π. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

Τον πρώτο κύκλο των προεκλογικών του περιοδειών σε  εκλογικές περιφέρειες του νέου δήμου Αγρινίου ολοκλήρωσε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, που επισκέφθηκε την Μακρυνεία, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Ο κ. Μοσχολιός επισκέφθηκε  τοπικά διαμερίσματα και οικισμούς του δήμου Μακρυνείας, τόσο στο ορεινό, όσο και στο πεδινό του  τμήμα.
Στις επαφές που είχε με τους δημότες, τόνισε πως πρώτη και κύρια προτεραιότητα της δημοτικής αρχής του νέου δήμου Αγρινίου, πρέπει να είναι η ενίσχυση πολιτικών
που θα κρατήσουν τους κατοίκους των δήμων που συνενώνονται με το Αγρίνιο στις περιοχές τους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μεθοδικότητα και πρόγραμμα, ακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η δημοτική αρχή του Αγρινίου.
«Θέλουμε μια ζωντανή ενδοχώρα που θα αποτελέσει την ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης στον νέο δήμο.» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μοσχολιός, που αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην άμεση επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας όπως η ύδρευση, η οδοποιία, ο ηλεκτροφωτισμός κλπ.
Προϋποθέσεις ανάπτυξης όμως δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τις μεγάλες παρεμβάσεις που απαιτούνται στην περιοχή της Μακρυνείας, παρεμβάσεις που μπορεί να διεκδικήσει και να υλοποιήσει ο ισχυρός δήμος Αγρινίου.
Το σημαντικότερο έργο που μπορεί να αναζωογονήσει την περιοχή είναι το αρδευτικό της Μακρυνείας, για μια έκταση  50 χιλιάδων στρεμμάτων και στους δυο δήμους, ένα έργο που μπορεί να δημιουργήσει  προϋποθέσεις παραμονής και απασχόλησης στους εκατοντάδες νέους της Μακρυνείας που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον  πρωτογενή τομέα.
Άλλες σημαντικές παρεμβάσεις που συζητήθηκαν με τους πολίτες της Μακρυνείας και που πρέπει να υλοποιηθούν είναι η επίλυση  του  αποχετευτικού προβλήματος για την προστασία της Τριχωνίδας, ο παρατριχώνιος δρόμος κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ