Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του συνδυασμού  «Σύγχρονο Αγρίνιο – Νέος Δήμος - Νέα Εποχή» συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.
Ο κ. Μοσχολιός, χαιρετίζοντας τους υποψηφίους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, το οποίο χαρακτήρισε πλήρες, απόλυτα αντιπροσωπευτικό της τοπικής κοινωνίας. Ένα
ψηφοδέλτιο, που όπως είπε με την πολυσυλλεκτικότητα του, την δυναμική του και τα γενικότερα χαρακτηριστικά του,  ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της μεγάλης αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης που σηματοδοτεί το πρόγραμμα Καλλικράτης.
Στη συνέχεια ο κ. Μοσχολιός επισήμανε με έμφαση την έγκαιρη παρουσίαση του ρεαλιστικού προγράμματος της παράταξης και ζήτησε από τους υποψηφίους να μεταδώσουν το πρόγραμμα αυτό και στους τελευταίους οικισμούς του νέου δήμου.
«Είναι ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή της κοινωνίας, για την κοινωνία. Πρέπει όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να γίνουν κοινωνοί αυτού του προγράμματος. Και σας διαβεβαιώνω ότι στο τέλος της τετραετίας, θα είμαστε όλοι περήφανοι, γιατί  θα έχουμε πετύχει τα περισσότερα.» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.
Δεν παρέλειψε δε να υπενθυμίσει την επιτυχή υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος του 2006 για τον δήμο Αγρινίου, που το καθιστά «οδηγό» για την επόμενη τετραετία.
Ο κ. Μοσχολιός, παρουσίασε τους επιμέρους τομείς του προγράμματος και τόνισε πως το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την δυναμική του συνδυασμού, πρέπει να διατηρηθεί και να ενισχυθεί τις επόμενες μέρες.
Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους υποψηφίους συμβούλους και ζητήθηκε η ενεργοποίηση όλων μιας και η προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη καμπή της.

                                          ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Tην Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, θα παρουσιάσει στα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης, στο δημαρχείο Νεάπολης, το πρόγραμμα του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο – Νέος Δήμος – Νέα Εποχή.»
 
Πολιτικό γραφείο Π. Μοσχολιού – Γραφείο Τύπου. Τηλ. 26410-52493 – Fax: 26410-52499, email: info@mosholios.gr, site: www.mosholios.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ