Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση-απάντηση Παύλου Μοσχολιού για τις παιδικές χαρές

                             «Η ενασχόληση με το Δήμο δεν είναι παιδική χαρά»
«Μόλις δέκα μέρες πριν από τις εκλογές και αντί να παρουσιάσουν στο λαό του Αγρινίου έστω ένα υποτυπώδες πρόγραμμα, είναι προφανές ότι κάποιοι νομίζουν ότι η ενασχόληση με το Δήμο είναι παιδική χαρά.
Για το λόγο αυτό επιδίδονται σε υψηλή κριτική μαζί με ανέξοδες εξαγγελίες και λαϊκίστικες υποσχέσεις.
Παρά ταύτα εμείς πρέπει να τους θυμίσουμε ότι στη διάρκεια της θητείας μας έγιναν έξι(αρ. 6) νέες παιδικές χαρές στις περιοχές των οδών Σκιαδά, Στράβωνος, Μελίνας Μερκούρη, στο γήπεδο του Παναιτωλικού και στα δημοτικά διαμερίσματα Καλυβίων και Καμαρούλας.

Βέβαια για να τα διαπιστώσει όλα αυτά κανείς θα πρέπει να έχει περπατήσει τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.
Ο Δήμος Αγρινίου είναι γνωστό ότι διαρκώς κάνει έργα αποκατάστασης σε όλους τους τομείς παρά τις συχνές φθορές ακόμα και τις περιπτώσεις βανδαλισμών. Από κει και πέρα κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή είναι καλοδεχούμενη ακόμη και αν είναι σε προεκλογική περίοδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ