Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Eπίσχεση εργασίας στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»


ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ: (26410) 22 325 FAX: (26410) 46 515

Αγρίνιο 19 – 10 – 10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε επίσχεση εργασίας έχουν κατέβει από χτες Δευτέρα 18/ 10/ 2010 εργαζόμενοι στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Ίδρυμα Γενική Κλινική (πρώην Κρικελή) με αιτήματα την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων πάνω από πέντε μήνες και την καταβολή αναδρομικών.
Καταγγέλλουμε τη στάση της εργοδοσίας η οποία προσπαθεί να σπάσει τον αγώνα των εργαζομένων με απειλές και τρομοκρατία. Τη στάση της εργοδοσίας σε βάρος των εργαζομένων την «πληρώνουν» εκτός από αυτούς και οι ασθενείς καθώς έχουν σταματήσει οι εισαγωγές και τα χειρουργεία.

Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων που θέλουν την υγεία στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων, εμπόριο για την αύξηση των κερδών τους.
Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται το Εργατικό Κέντρο και το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου.
Απαιτούμε τώρα να  καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους.
Να βελτιωθούν οι συνθήκες δουλειάς και να σταματήσει η τρομοκρατία
Η μόνη λύση είναι η δημόσια Δωρεάν Υγεία- Προνόμια με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση του προσωπικού και απρόσκοπτη καταβολή των δεδουλευμένων.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ