Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Έγινε και αυτό στο Μεσολόγγι…

Η Γραμματέας της ΝΟΔΕ-ΝΔ  ως υποψήφια για το Δήμο Μεσολογγίου είχε αντίπαλο το γιότης που ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ !

Στο Μεσολόγγι μπορεί να δεις πολλά λένε κάποιοι τοπικιστές Αγρινιώτης. Αυτό που έγινε όμως στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές είναι απο τα κουφά. Συγκεκριμένα η κ. Νούλα- Καλτσούλα Χρύσα Γεν. Γραμματέας της ΝΟΔΕ - Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας η οποία ήταν υποψήφια με το κομματικό  ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. του κ. Πρεβεζάνου (δεν εκλέχτηκε) είχε να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και την υποψηφιότητα του γιούς της που κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο της Λαïκής Συσπείρωση (ΚΚΕ) με επικεφαλή τον εκπαιδευτικό Θ. Μαραγαρίτη (εδώ).
Στα διαλυτικά φαινόμενα που παρατηρούνται στο πολιτικό σύστημα αυτά και χειρότερα θα γίνουν.

Η κ. Νούλα μετά από αυτό το γκάζο πως σκέπετε να πείσει τους συμπολίτες της για να ακολουθήσουν το κόμμα της όταν τον ίδιο το γιός της δεν έχει πείσει;

Όσο για τον γιό της θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα κάθε σκεπτόμενου πολίτη να αποφασίζει αυτόβουλα για την πολιτική του διαδρομή και δεν έχουμε κανένα λόγο να κρίνουμε εμείς τις επιλογές κάθε πολίτη, η μαμά όμως μην το παίζει σκληρή κομματάρχης στο Μεσολόγγι ενοχλεί!
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μήπως πήρε χαμπάρι τι έγινε;
Αν ναι… μήπως πρέπει να σκεφτεί σοβαρά κάποια άλλη απασχόληση πριν ξεσπάσει η οργή των δικαιολογημένα αγανακτισμένων νεοδημοκρατών...

Το λέμε αυτό γιατί παίρνουμε αρκετά email αναγνωστών μας για το θέμα της ΝΟΔΕ και οι οποίοι ρωτούν αν οι κ.κ. «αξιωματούχοι» τοπικοί και κεντρικοί της Ν.Δ. γνωρίζουν τη κατάσταση στη ΝΟΔΕ και αν θα πράξουν κάτι για να βγει από αυτό το τέλμα η οργάνωση, όπως μας γράφουν;
Εμείς το μόνο που κάνουμε αναρτούμε τα σχόλια αυτά μέσα από το ρεπορτάζ συνεργατών μας και δεν δικαιούμαστε κανέναν άλλο ρόλο, ούτε το επιδιώκουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ