Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ξεκαθαρίζουν οι λογαριασμοί στη Ν.Δ. στην Αιτωλ/νία

Πληθαίνουν οι φωνές κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ – Αιτωλ/νίας, κ. Σύρου, καθώς και εναντίον όλων των άλλων στελεχών που την απαρτίζουν, μετά το αυτοδιοικητικό αποτέλεσμα στο νομό, γεγονός που δείχνει ότι πολύ σύντομα θα γίνει ξεκαθάρισμα “λογαριασμών”. Μετά την αυριανή μέρα (ανακοίνωση το κόμματος της κ. Μπακογιάννη) τα γεγονότα θα είναι ραγδαία στο χώρο της τοπικής Ν.Δ. Η βασική κατηγορία στα μέλη της ΝΟΔΕ είναι ότι ήταν ανύπαρκτα σε όλη την προεκλογική περίοδο και ότι οι περισσότεροι από αυτούς κρύφτηκαν και δεν έχουν σχέση με την κοινωνία. Αποτέλεσμα αυτού του ισχυρισμού ίσως να είναι και η μικρή αποδοχή του Προέδρου της ΝΟΔΕ στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του κ. Παπαναστασίου, όπου κατατάχθηκε στις χαμηλότερες θέσεις. Το ίδιο και η Γραμματέας της, όπου δεν μπόρεσε να εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του κ. Πρεβεζάνου στο Μεσολόγγι!
Πληροφορούμαστε ότι θα ζητηθούν ευθύνες σε αρκετά στελέχη του κόμματος για την αμφίσημη στάση τους στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, ιδιαίτερα στο Αγρίνιο και τη Ναύπακτο.
Τοπικοί παράγοντες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνουν ότι γνωρίζουν
πρόσωπα και πράγματα που συνέβαλαν στο να χαθούν οι δήμοι Αγρινίου, Ναυπάκτου και Μεσολογγίου και εν ευθέτω χρόνο θα ενημερώσουν τα μέλη τους αφού πρώτα ενημερωθεί κεντρικά το κόμμα, όπως μας είπαν.
Μετά όλων αυτών οι περισσότεροι νεοδημοκράτες έχουν πληγωθεί από το αποτέλεσμα και τη στάση επώνυμων της Ν.Δ. κάτι που θα δράση αρνητικά και στο εγχείρημα της Ντόρας για τη συγκρότηση του κόμματός της στην Αιτωλ/νία, με στελέχη τα οποία πρέπει να τύχουν και της αποδοχής ανάλογων ψηφοφόρων από το χώρο της Ν.Δ. κάτι που προς το παρόν  δύσκολα να βρει θετικό έδαφος μετά και τα γεγονότα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Είναι πρόκληση πλέον, όταν όλοι αυτοί που αύριο θα ζητούν ψήφο υπέρ της κ. Ντόρας να μοιράζουν ψηφοδέλτια του κ. Μοσχολιού, του κ. Νταουσάνη κ.λ.π.» έλεγε σε παρέα στη πλατεία του Αγρινίου νεοδημοκράτης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο νομό. Και συνεχίζει ο ίδιος ότι «όλα αυτά μας έδιωξαν από το κόμμα, όπως επίσης και οι ημέρες και τα έργα εκείνων που κρύβονται πίσω από την κουρτίνα για ιδιοτελείς σκοπούς ενώ στο κόμμα παρουσιάζονται ως μωρές παρθένες!»
Είναι πλέον κοινό μυστικό έλεγε νεοδημοκράτης στέλεχος της Δ.Ο. Αγρινίου ότι μεταξύ ορισμένων νεοδημοκρατών χρόνια τώρα έχει αναπτυχτεί ένα δίκτυο διαπλοκής συμφερόντων με το δημοτικό «καθεστώς» του ΠΑΣΟΚ και δίδει το γνωστό αποτέλεσμα κάθε φορά. Τώρα όμως το «ποτήρι ξεχείλισε» και κατηγορούνται συγκεκριμένα επώνυμα πρόσωπα για πολιτικά ανέντιμες συμπεριφορές (τα οποία ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς από τη Ν.Δ.), αφού τάχθηκαν για μια ακόμα φορά και τώρα ανοιχτά απέναντι από τον κόσμο του κόμματος που τους είχε προσφέρει τόσα μόνο και μόνο για να υπηρετήσουν την «αρρωστημένη» ματαιοδοξία τους…
Αυτό που έλεγε το στέλεχος αυτό συμπεραίνετε και από τις καταγγελίες και τα υπονοούμενα του βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου κ. Σταμάτη στην τελευταία ομιλία του - για όσους γνωρίζουν ανθρωπογεωγραφία στη περιοχή.
Πάντως το γεγονός που θέλουμε να επισημάνουμε ακόμα ότι η πρώτη βόμβα έπεσε μέσα; Στο κάστρο της κας. Ντόρας στο Καρπενήσι από το πρωτοπαλίκαρό της τον νυν Νομάρχη Ευρυτανίας (εδώ), λέτε να έχουμε τα ίδια και στον νομό; Πάντως στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ!

Εν αναμονή των εξελίξεων…...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ