Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου, διαμαρτύρεται εντονότατα και καταγγέλλει το Δήμαρχο Αγρινίου, διότι παρά τις προσπάθειες που κάναμε και κάνουμε σαν Σύνδεσμος Εργοληπτών, και προεκλογικά και μετεκλογικά, να τον πείσουμε να μην δημοπρατεί  έργα, χωρίς να έχει εξασφαλισμένες πιστώσεις αυτός επιμένει να συνεχίζει την ανεύθυνη αυτή τακτική.
Συγκεκριμένα, στις 14 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00πμ προκηρύσσει Διαγωνισμό για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ.Δ. ΔΟΚΙΜΙΟΥ» προϋπολογισμού 330.000,00 ευρώ, του οποίου η χρηματοδότηση είναι από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2010 (δηλαδή ανύπαρκτη).
Εμείς αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που ωθούν τον κύριο Δήμαρχο να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, μεσούσης την οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε, και ενώ η πολιτεία δεν έχει αποστείλει ακόμα την 3η και 4η δόση της (μειωμένης κατά 30%) ΣΑΤΑ 2010 αλλά ακόμα και εάν αποσταλεί (για κάτι που αμφιβάλλουμε0, δεν επαρκεί ούτε για την αποπληρωμή του 40% των ήδη οφειλομένων προς τους εργολήπτες.
Για αυτούς τους λόγους, καλούμε τον κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ να ματαιώσει ή να αναβάλλει τον εν λόγω διαγωνισμό και να προχωρήσει σε αυτόν όποτε και όταν του το επιτρέψουν οι οικονομικές δυνατότητες του ΔΗΜΟΥ.

 Για το Σ.Ε.Δ.Ε. Αγρινίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

 ΣΧΟΛΙΟ: Πληροφορούμαστε ότι στη Γεν. Συνέλευση του Συνδέσμου μόνο δυο μέλη δεν συμφώνησαν με την καταγγελία  αφού έχουν τους λόγους τους τους οποίους θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Η απόφαση του συνδέσμου τους είναι ότι την Τρίτη που θα γίνει η δημοπρασία θα περιφρουρήσουν την απόφαση της αποχής τους από τη συγκεκριμένη δημοπράτηση του Δήμου Αγρινίου ζητώντας την πληρωμή των έργων που έχουν εκτελέσει στο Δήμο Αγρινίου και το ποσό ανέρχεται στα 5 εκ. περίπου. Χρήματα  τα οποία ωφείλει ο δήμος και κανένα δάνειο δεν μπορεί να τον σώσει και απο πού;.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ