Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ

Την  Κυριακή 30-1-2011, ώρα 10:00 πμ, στην Άρτα, στην  αίθουσα ΔΙΩΝΗ- Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας (περιφερειακή  οδός Άρτας – Ιωαννίνων), θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ).
Το Δ.Σ. θεωρεί την Γ.Σ. καθοριστικής σημασίας και προσδοκά οι εμπειρίες, οι απόψεις και οι αποφάσεις των συναδέλφων Αντιπροσώπων από τις διάφορες πόλεις της Β/Δ Ελλάδας να αναβαθμίσουν τη δουλειά της Ομοσπονδίας μας, τόσο ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική Κυβέρνησης και Τρόικας, όσο και απέναντι στις κοινές δράσεις υπεραγορών και ΕΣΕΕ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ
Υ.Γ. Οι εργασίες της Συνέλευσης είναι ανοιχτές και για τους συναδέλφους και για τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ