Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθησαν εντός της λίμνης Τριχωνίδας να αλιεύουν παράνομα «αθερίνα»

 Αγρίνιο,   16 Ιανουαρίου 2011
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα (16-1-2011) και περί ώρα 05.50 από μικτό κλιμάκιο Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 56, 34 και 27 ετών αντίστοιχα οι οποίοι κατελήφθησαν εντός της λίμνης Τριχωνίδας να αλιεύουν παράνομα «αθερίνα».
Κατασχέθηκαν ένα (1) αλιευτικό σκάφος μήκους δεκατριών (13) μέτρων, τέσσερις (4) αλιευτικές βάρκες , διακόσια (200) μέτρα κυκλικά δίχτυα, δώδεκα (12) λάμπες αλιείας  και τριάντα (30) κιλά αθερίνα. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ