Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νέα Φάρσα για βόμβες, αυτή τη φορά σε σχολεία του Αγρινίου

     Την 21-01-2011 και περί ώρα 08.10΄ άγνωστο άτομο (άνδρας) τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και ανέφερε ότι την 09.00΄  ώρα θα εκραγούν βόμβες στα σχολεία :
       α) 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.
       β) 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου και
       γ) 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου.
          Αστυνομικοί υπηρεσιών έδρας ενημέρωσαν άμεσα τους Διευθυντές του προαναφερόμενων σχολείων και έλαβαν τα προβλεπόμενα μέτρα [ εκκένωση σημείων, αποκλεισμός γύρω περιοχών]. Μετά την παρέλευση του κρισίμου χρονικού διαστήματος και περί ώρα 10.10΄  πραγματοποιήθηκε εξερεύνηση  των χώρων πλην όμως ουδέν ανευρέθει.
        Ομοίως περί ώρα 09.13 ΄ της ιδίας (21-01-2011) άγνωστο άτομο (άνδρας) τηλεφώνησε εκ νέου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο 1ο Ε.Π.Α.Λ. Αγρινίου. Και σε αυτή τη περίπτωση επαναλήφθησαν επακριβώς οι ανωτέρω υπηρεσιακές ενέργειες με το ίδιο αποτέλεσμα.
    Για την αναζήτηση – σύλληψη δραστών προανάκρισης επελήφθη η    Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ