Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Διοργάνωση Σεμιναρίου με θέμα: «Μεθοδολογικές και βιωματικές προσεγγίσεις, της διδασκαλίας της Μουσικής για την προσχολική και σχολική ηλικία».

Ο Σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών Αγρινίου - Θέρμου, διοργανώνει   στις 15 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του  1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου, βιωματικό σεμινάριο για δασκάλους – νηπιαγωγούς και ειδικότητες.    
Κύριος  στόχος  του  βιωματικού σεμιναρίου  είναι  να  βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις πρακτικές τους, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα στις διδακτικές  και παιδαγωγικές προσεγγίσεις του διδακτικού πακέτου
(έντυπου και υποστηρικτικού) για τη Μουσική, ειδικά στις μικρές τάξεις. 
Η διαμόρφωση του προγράμματος στοχεύει στην ενίσχυση ενός ανοικτού και ευέλικτου συστήματος για τη Μουσική Εκπαίδευση, αξιοποιώντας την ενεργητική συμμετοχή των εκπαιδευτικών, τις δημιουργικές τους δυνατότητες και το διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα.
Τα εργαστηριακά μαθήματα περιλαμβάνουν επιπλέον επιλεγμένη παρουσίαση των διδακτικών ενοτήτων για το Νηπιαγωγείο, την Α΄ και Β΄ Δημοτικού και έχουν βιωματικό χαρακτήρα. 
Συγκεκριμένα, οι δειγματικές διδασκαλίες θα προετοιμάσουν τον εκπαιδευτικό, αξιοποιώντας υλικά, βιβλιογραφία και εποπτικά μέσα με συγκεκριμένη διδακτική φιλοσοφία και μεθοδολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ