Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
Στην Αμφιλοχία βρέθηκε σήμερα (χθες) το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο Άγιο Αθανάσιο.
Ο κ. Κατσιφάρας μετά το τέλος της δοξολογίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Απόστολο Κοιμήση ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας τις επόμενες μέρες θα πυκνώσει τις παρουσίες του σε Δήμους της Περιφέρειας ώστε να έχει σαφή εικόνα των αναγκών και των προτεραιοτήτων τους ενώ σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστα Καρπέτα θα οριστούν σύντομα συνεδριάσεις του Σώματος στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ