Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π.Α.ΣΥ. ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε  στη Βόνιτσα σύσκεψη της Π.Α.ΣΥ. για τη κτηνοτροφία. Βασικός ομιλητής ήταν ο Ξηρομερίτης Βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μοραΐτης ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κος Φερεντίνος Θύμιος, 
ο κος Τάκης Κτενάς εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας, ο κος Νίκος Σιαράβας εκ μέρους της ΠΑΣΥ στα Γιάννενα, ο κος Μαλάτος Αναστάσιος εκ μέρους των εργαζομένων στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, ο κος Κοτοπούλης Σπύρος εκ μέρους της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο κος Βαγγέλης Μπέτσας εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.
   Στη σύσκεψη  αποφασίστηκε παναγροτικό συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτρόφων της Βορειοδυτικής Ελλάδας στις 19 του Φλεβάρη στη Ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας, συγκρότηση μετώπου αντίστασης - ανυπακοής - ανατροπής ενάντια στην πολιτική που οδηγεί στη χρεοκοπία και στο ξεκλήρισμα τη φτωχομεσαία αγροτιά, συντονισμός και κοινή δράση με τους εργαζόμενους και το λαό για την παραγωγή φτηνών και ποιοτικών εγχώριων προϊόντων, για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών.
Συνεχίζεται εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ