Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ

Την ανάγκη να ξεπεραστούν άμεσα όλα τα εμπόδια στην κατασκευή της «Ολυμπίας Οδού», να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο, να μειωθεί η τιμή των διοδίων και να σταματήσει το κύμα απολύσεων του προσωπικού επεσήμανε απόψε, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Πύργο, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Το Σώμα συζήτησε επί μακρόν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην κατασκευή της «Ολυμπίας Οδού», ύστερα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Περιβάλλοντος Νίκου Υφαντή. Ο Περιφερειάρχης, στην........ τοποθέτηση του, υπογράμμισε ότι το έργο έχει μεγάλη αναπτυξιακή σημασία για την Δυτική Ελλάδα και τόνισε ότι τα υψηλά διόδια οφείλονται στην χαμηλή συμμετοχή του δημοσίου.

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν πρόκειται να γίνει διαιτητής ανάμεσα στην κυβέρνηση, στην κατασκευάστρια εταιρεία και στις Τράπεζες», είπε ο κ. Κατσιφάρας και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα που έχουν ανακύψει οφείλονται κατά μείζονα λόγο στη στάση των Τραπεζών. Ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι αδιαπραγμάτευτη θέση της αιρετής Περιφέρειας είναι η ανατολική χάραξη της «Ολυμπίας» τόσο στην περιοχή των Βραχνεϊκων, στην Αχαΐα όσο και στην περιοχή Καϊάφα – Ζαχάρω, στην Ηλεία.

Στη συνέχεια υπήρξαν τοποθετήσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενώ αναμενόταν και η έκδοση ψηφίσματος από το Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ