Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Συνωστισμός… στα εγκαίνια των γραφείων της ΟΝΕΔ στο Μεσολόγγι

Στα εγκαίνια των γραφείων της ΟΝΕΔ στο Μεσολόγγι την Παρασκευή παραβρέθηκαν εκτός απο τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, καλεσμένος ως ιδρυτικό στέλεχος της οργάνωσης, βουλευτές, πολιτευτές καθώς και μελλοντικοί υποψήφιοι… του νομού για μια θέση στο κομματικό ψηφοδέλτιο και φυσικά οι ψηφοφόροι.
Οι (κομματικοί) δημοτικοί σύμβουλοι Αγρινίου του κ. Σταμάτη αντί να παραβρεθούν στη συνεδρίαση της ΔΕΠ για τις καταργήσεις σχολείων, ως αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου την ημέρα αυτοί προτίμησαν τα εγκαίνια της νεολαίας δηλαδή το «φαίνεστε» από το «πραγματικό». Αδιαφόρησαν πλήρως για το σοβαρό γεγονός ότι το βράδυ της Παρασκευής που οι τοπικές κοινωνίες του Δήμου Αγρινίου έδιναν το δικό τους αγώνα στη ΔΕΠ για να μην κλείσουν τα σχολεία στα χωριά τους, δεν υπήρχε παρουσία αυτών που όφειλαν να παραβρίσκονταν εκεί ως εκπρόσωποί τους... Βέβαια για να πάρεις θέση στη κομματική επετηρίδα πρέπει να έχεις και τις ανάλογες παρουσίες! Με τους «χωρικούς» θα ασχολούνται οι άνθρωποι εκλογές έρχονται και τρέχουν…
Γι’ αυτό λεβεντόπαιδα υπάρχουν οι Μοσχολαίοι 25 χρόνια το καταλάβατε… Οι δημόσιες σχέσεις και οι χαιρετούρες δεν αρκούν χρειάζεται να κοιτάτε  και  προς την κοινωνία που αγκομαχεί και την έχετε εγκαταλείψει ! Καλό το κόμμα καλή και η νεολαία αλλά χωρίς συνέχεια, κοινωνική παρουσία, συλλογική δράση και συμμαχίες  είναι  μια επιδερμική και προσωπική πολιτική παρουσία, αρχές και αξίες μάλλον άγνωστες σε ορισμένους της τοπικής πολιτικής σκηνής.
Οι φωτο είναι απο το  http://inagrinio.blogspot.com/        

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ