Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

O Λεωνίδας Υφαντής νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου. Η εν λόγω αναμέτρηση ήταν πραγματικό ντέρμπυ, αφού ο νέος πρόεδρος εκλέχτηκε με μόλις 3 ψήφους διαφορά από τον ανθυποψήφιό του!  Νέος Πρόεδρος λοιπόν, του εν λόγω επιστημονικού φορέα της πόλης μας εκλέχτηκε  ο Λεωνίδας Υφαντής, ο οποίος επικράτησε με 78 ψήφους έναντι 75 που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Αριστείδης Τζωρτζόπουλος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συνολικά ψήφισαν 161 άτομα, ενώ βρέθηκαν 6 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια. 
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Υφαντής αναλαμβάνει (για δεύτερη φορά) τα ηνία του Δικηγοριού Συλλόγου Αγρινίου σε μια κρίσιμη και ιδιαίτερα κομβική συγκυρία για τον κλάδο, δεδομένου των αλλαγών που επιφέρει το νέο νομοσχέδιο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και του ορισμού της έδρας του Εφετείου. Όσον αφορά τις απεργιακές κινητοποιήσεις, αύριο οι δικηγόροι του Αγρινίου έπειτα από ένα και πλέον μήνα, επιστρέφουν κανονικά στις δικαστικές αίθουσες. Η ολομέλεια των Προέδρων θα συνεδριάσει εντός των επόμενων εβδομάδων με τη νέα της σύνθεση για να πάρει εκ νέου αποφάσεις, όμως όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η απεργία μετά και την απόσυρση του επίμαχου άρθρου περί της σύστασης των δικηγορικών εταιριών.
Με πληροφορίες απο http://agrinio-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ